Prijslijst

Hieronder vind je de tarieven van een Shoot bij ShotsbyVon. Heb je interesse in een ander soort Shoot, stuur mij dan gerust een mail. Deze prijzen gelden voor particulieren. Voor zakelijke shoots reken ik 21% extra.

Zwangerschapsshoot: 115,-

Wanneer je zo rond de 32-34 weken zwanger bent is het onwijs gaaf om je bolle buik vast te leggen met een fotoshoot. Dit kan zowel op een buitenlocatie als bij jullie thuis, mits er genoeg licht en ruimte is. Er zijn verschillende mogelijkheden en ik sta altijd open voor eigen inbreng.

De prijs is inclusief 45 min. shooten. Inclusief de mooiste foto’s bewerkt en digitaal toegestuurd. Exclusief reiskosten boven de 10 km (vanaf Willemstad) 0,39 per km.

Newbornshoot: 150,-

Wanneer jullie Baby is geboren is dit natuurlijk fantastisch om vast te leggen. Ze groeien immers als kool en de newborn tijd is onwijs kort. Daarom raad ik je aan om mij al in je zwangerschap te contacten zodat ik een plekje reserveer voor jullie en zodra de baby is geboren kom ik binnen twee weken naar jullie thuis om te shooten. Dit kan in de vorm van lifestyle fotografie (denk aan een foto in het kamertje, bedje, bij jullie op schoot etc.) of in de wat meer geposeerde vorm en neem ik verschillende props mee.(denk aan mandjes, wraps, mutsjes etc.) De rest van het gezin mag natuurlijk ook mee op de foto.

De prijs is inclusief 1-3 uur shooten ( het is van te voren niet in te schatten hoe gemakkelijk we de foto’s kunnen maken. Wanneer de baby onrustig is neem ik alle tijd voor jullie en wacht ik rustig af tot wanneer hij kalm is na een voeding of misschien wel een warm badje.) Inclusief alle mooiste foto’s bewerkt en digitaal toegestuurd. Exclusief reiskosten boven de 10 km (vanaf Willemstad) 0,39 per km.

Kindershoot/Gezinshoot: 115,- (max. 4 personen 15,- pp extra)

Heerlijk buiten in het bos, in een leuk stadje, in een maisveld of aan het strand. Zoveel leuke plekken om te shooten. Heb je zelf een leuk idee, kom maar op! Ik hou ervan om op een spontane manier foto’s te maken en kinderen lekker te laten spelen. Dan krijg je de tofste foto’s. Een kistje, dekentje of tipi tentje erbij is ook altijd leuk. Liever een bepaald thema? Let me know! I love it.

De prijs is inclusief 45 min. shooten. Inclusief de mooiste foto’s bewerkt en digitaal toegestuurd. Exclusief reiskosten boven de 10 km (vanaf Willemstad) 0,39 per km.

Cakesmash: 85,- (exclusief grote cupcake, deze is te bestellen voor 25,-)

Deze shoots zijn zo leuk! Je kindje lekker laten kliederen met een taartje i.c.m met een gaaf thema. Ik heb zelf al een hoop props verzameld ondertussen, maar heb je een ander thema in gedachten? Mail mij je idee! Nadat de foto’s zijn gemaakt van het smashen , mag uw kindje in een lekker warm badje/teiltje en ook daar maak ik wat foto’s van. Deze zijn inbegrepen in de shoot. Deze shoot doe ik bij mij thuis in Willemstad in mijn huiskamerstudio. Maar bij mooi weer kunnen we hem ook ergens buiten doen.

De prijs is inclusief 45 min. shooten. Inclusief de mooiste foto’s bewerkt en digitaal toegestuurd. Exclusief reiskosten boven de 10 km (vanaf Willemstad) 0,39 per km.

Themashoot: (verschillende prijzen, vraag naar de mogelijkheden)

Vaderdag, moederdag, valentijnsdag, kerst, pasen, verjaardagsfeestjes, noem het maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ik vind het onwijs leuk om creatieve achtergronden te bedenken en daar mee te shooten. Dus kom maar op met jullie idee. Hou ook mijn facebook en instagram in de gaten, regelmatig bied ik mini themashoots aan. En die zijn zo leuk!

Zakelijke portretfoto: vanaf 35,-

Een nieuwe profielfoto nodig voor je cv, linkedIn pagina of social media? Vanaf 35,- kun je al bij mij terecht voor een zakelijke maar spontane foto. Ik zie je mail graag tegemoet.

Weddingshoot: Vanaf 500,-

Mail voor de mogelijkheden.

ShotsbyVon heeft ten alle tijden toestemming tot het gebruiken van alle foto’s voor eigen doeleinden. Wil je daar geen toestemming voor geven, geef dat dan aan voor je de shoot boekt of tijdens de shoot